Sidste sæsons topscorer sat på bænken: - Det er frustrerende

Håndboldspilleren Trine Troelsen er ikke tilfreds med at sidde på bænken i FC Midtjylland.

Trine Troelsen jubler efter weekendens sejr i Champions League. Men den manglende spilletid jubler hun dog ikke over.
Trine Troelsen jubler efter weekendens sejr i Champions League. Men den manglende spilletid jubler hun dog ikke over.
Foto: Scanpix / Jens Nørgaard Larsen

117 gange bankede Trine Troelsen bolden i mål i sidste sæson. Det var mere end nogen anden kvinde i den danske liga, og derfor løb hun også med titlen som ligaens topscorer.

Men i år er målene færre - og det er der en god grund til.

Efter sit skifte fra Silkeborg-Voel til FC Midtjylland forud for denne sæson bruger Troelsen mere tid på bænken end på banen.

Onsdag aften så sidste sæsons topscorer til fra sidelinjen, da hendes nye hold tabte til Team Esbjerg med 22-25 på hjemembane. Noget der langt fra behagede Trine Troelsen.

- Det er super frustrerende at sidde på bænken, fortalte hun til TV 2 SPORT efter kampen og uddybede:

- Jeg kom hertil, fordi jeg ville spille. Jeg havde virkelig en spilleglæde og en masse selvtillid med fra Silkeborg. Men der er kamp om pladserne her i FC Midtjylland, og der er åbenbart nogle, der er foran mig, og som også gør det rigtig godt. Men jeg kæmper, og gør alt hvad jeg kan.

- Folk undrer sig

FC Midtjyllands træner, Kristian Kristensen, forstod godt Trine Troelsen frustrationer efter kampen og medgav, at der ikke er lige så mange minutter til hende i denne sæson, som hun har fået tidligere.

- Hun har ikke spillet meget og slet ikke i forhold til sidste år. Den debat vil jo køre, og jeg forstår godt, at folk undrer sig. Vi er et defensivt hold, og det er nogle gange et puslespil.

- Hvad angår Trines situation i dag, så kommer hun lige fra at have været syg i to dage og først lige stået ud af sengen i dag. Så det er også en årsag til, at hun ikke spiller i dag, sagde Kristian Kristensen til TV 2 SPORT efter opgøret mod Esbjerg.

Trine Troelsen er bevidst om, at hendes situation i denne sæson er anderledes i forhold til sidste år, og hun er da heller ikke klar til at kaste håndklædet i ringen endnu.

- Jeg har bevist, hvad jeg kunne gøre i Silkeborg de seneste to år. At sidde på bænken er en del af at spille håndbold. Jeg har selv taget det her valg, så jeg må bare arbejde benhårdt.

Overvejer du at skifte væk?

- Nej, det gør jeg ikke lige nu.

FC Midtjylland er efter onsdagens resultat nummer fire i ligaen med 14 point efter ti kampe. Det samme som Esbjerg på tredjepladsen.