Mors-Thy tabte med 15 mål: - Rystende vi kan falde så dybt

Mors-Thy tabte terræn i kampen om top-8 og en plads i slutspillet, da Skanderborg smadrede nordvestjyderne med 15 mål.

Mors-Thy Håndbolds cheftræner Søren Hansen var chokeret efter holdets nederlaget på 15 mål til Skanderborg.
Mors-Thy Håndbolds cheftræner Søren Hansen var chokeret efter holdets nederlaget på 15 mål til Skanderborg.
Foto: TV MIDTVEST arkiv

Det var en af de dage, hvor intet lykkedes, og hvor spillerne formentlig hellere ville have siddet hjemme i sofaen.

Mors-Thy tabte med ydmygende 37-22 til Skanderborg Håndbold i en kamp, hvor Mors-Thy ellers havde chancen for at gå forbi Skanderborg og kravle op på ottendepladsen i ligaen.

Hvordan er I endt her?

- Det skal vi finde ud af. Det var chokerende. Alt fra forsvar til angreb. Der var ingenting overhovedet, der fungerede i dag, sagde Emil Bergholt få minutter efter kampen.

Der gik ikke lang tid, før man kunne se, hvor det bar henad.

Skanderborg var ved pausen foran med hele syv scoringer, og nordvestjyderne var ikke i nærheden af at gøre kampen spændende - ej heller undgå det kæmpemæssige nederlag.

- Det er altid chokerende at tabe med 15 mål. Generelt, når man rammer over 10 mål, bliver det mere end ekstremt pinligt, og det synes jeg, det var, det vi leverede i dag. Så jeg er i chok. Det tror jeg, vi alle sammen er, siger cheftræner i Mors-Thy Søren Hansen.

- Det er første gang, vi er faldet så dybt. På udebane har vi også været bagud med mange mål, men har så kæmpet os tilbage. I dag er vi ikke i nærheden af noget, der gør, at vi skal tilbage i den her kamp. Det er rigtig, rigtig ærgerligt.

Tæt kamp om slutspilspladser

Mors-Thy-spillerne og -træneren holder fri fredag, men samles igen til en træning lørdag.

Men spørgsmålet er, hvor meget fridagen bliver værd, for der er rigtig meget at tænke over før næste modstander. Torsdag gælder det nemlig et opgør mod SønderjyskE, der ligesom Skanderborg er med i den tætte kamp om slutspilspladserne.

Spørgsmålet er nu, om Søren Hansen skal bruge kampen som afsæt til at skabe forbedringer - eller om den slet og ret skal arkiveres i glemmebogen.

- Der findes to forskellige løsninger, og begge kan give resultat til næste gang. Det skal jeg nå at mærke efter inden lørdag, hvor meget der skal dykkes ned i det. Det er sjældent, man bliver dygtigere af at se sig selv være katastrofalt ringe, siger Søren Hansen.

- Måske bliver det en lang evaluering i plenum, hvor vi får løsnet op, hvis nogen har nogle ting. Men ellers, når vi forlader vores træning lørdag, er der et fokus, der hedder SønderjyskE. Det vil jo være tåbeligt at grave en grav, men det er rystende, at vi falde så dybt.

Skanderborg gik med sejren helt op på sjettepladsen i ligaen og har nu tre point ned til Mors-Thy på niendepladsen.

1:52
Mors-Thy Håndbolds fans møder altid talstærkt op, og er de mest larmende i håndboldligaen. Mød dem her i et indslag fra den 13. oktober.