Nøddesbos skifte lagde klubbens hjemmeside ned

Interessen for BSVs præsentation af Jesper Nøddesbo var så stor, at klubbens hjemmeside gik i sort.

Jesper Nøddesbo
Foto: Christophe Petit Tesson, Scanpix

Jesper Nøddesbo har allerede sat et aftryk på Bjerringbro-Silkeborg, inden han overhovedet er begyndt i klubben.

Efter præsentationen af den populære stregspiller måtte klubbens hjemmeside nemlig kapitulere. Interessen var simpelthen for stor, skriver klubbens kommunikationsansvarlige.

- Opmærksomhed på BSV. Vores web måtte bukke under, lyder det blandt andet fra Jonas Løytved, inden han opsummerer:

- Stort at få Jesper på holdet.

Jesper Nøddesbo vender tilbage til Danmark efter 10 sæsoner i mægte FC Barcelona, med hvem han kan vinde Champions League i den kommende weekend. I så fald vil det være tredje gang.

På det seneste har spilletiden dog ikke været lige så massiv som opmærksomheden i Danmark, og derfor glæder Nøddesbo sig til at vende hjem.

- Jeg synes, jeg stadig har noget at byde på håndboldmæssigt. BSV er et godt match, fordi de håndboldmæssigt kan leve op til de krav, jeg har sat op.

- Det er en klub, som har utrolig stor stabilitet både på og uden for banen, og det tiltaler mig rigtigt meget.

Den tidligere landsholdsstreg har skrevet under på en treårig aftale med BSV. Det er lidt af at scoop for det detroniserede mesterhold, mener TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jakobsen.

- Man spiller ikke 10 år i mægtige Barcelona, hvis man ikke har høj klasse, siger han og uddyber:

- Der er mange hårde kampe, og Knudsen kan heller ikke holde til 60 minutter i så mange kampe. Nøddesbo giver også nogle muligheder i syv-mod-seks-spillet.

Det er planen, at Jesper Nøddesbo i løbet af de tre år også skal begynde at forberede sig på livet efter den aktive håndboldkarriere.