Håndbold: Kasper Søndergaard færdig for sæsonen

Skjern-spilleren fik et vrid i lysken undervejs i semifinalen mod GOG.

Kasper Søndergaard i kamp for Skjern.
Kasper Søndergaard i kamp for Skjern.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Kasper Søndergaard kommer ikke i spil mere i denne sæson. Skjern-veteranen kom galt afsted med sin lyske i den første DM-semifinale mod GOG i onsdags, og en scanning torsdag resulterede i dårlige nyheder.

- Status er, at Kasper har fået en fiberskade oppe omkring lysken, og desværre ikke kommer til at spille mere i denne sæson, som det ser ude lige nu, siger klubbens assistenttræner, Henrik Kronborg, til TV 2 SPORT.

- Først og fremmest er det rigtig ærgerligt for Kasper, at han ikke kan være med i de afgørende kampe. Det vil han rigtig gerne. Og så betyder det også, at vi kommer til at mangle en ressource på holdet til at kunne aflaste i angrebet og byde ind i nogle situationer.

Mærkede hurtigt det var slut

Skjern tabte den første DM-semifinale, hvor Søndergaard bidrog med et enkelt mål, og allerede samme aften fornemmede den 37-årige spiller selv, at noget var galt.

- Selvfølgelig er han ærgerlig og ked af det, og jeg tror egentlig, at han allerede efter kampen kunne mærke, at det ikke bare var en lille skade. Så han var nok relativt tidligt klar over, at det nok var slut med ret mange spilminutter i denne sæson, siger Kronborg.

Skjern er tvunget til vinde returkampen på hjemmebane på søndag, for at tvinge semifinale-serien ud i en afgørende kamp og en plads i DM-finalen.

Kasper Søndergaard forlængede i efteråret sin kontrakt frem til 2020 med Skjern, hvor han har spillet siden 2011.

28:00
Her kan du se eller gense den seneste udgave af Håndboldmagasinet Overtrådt