Dansk stjerne kåret til verdens bedste af magasin

Kvindelandsholdets anfører bliver hyldet efter et fremragende år 2017 af fodboldmagasinet 'She Kicks'.

Pernille Harder efter hendes mål i EM-finalen mod Holland.
Pernille Harder efter hendes mål i EM-finalen mod Holland.
Foto: Scanpix

'Den danske sensation Pernille Harder er kåret til verdens bedste fodboldspiller'.

Sådan indleder fodboldmagasinet 'She Kicks' beskrivelsen af den danske stjerne, som magasinet, via det anerkendte medie Goal, har kåret Harder til verdens bedste fodboldspiller i 2017.

Landsholdsanføreren, der oprindeligt er fra Ikast, vandt således i tæt konkurrence med hollandske Lieke Martens, Vivianne Miedema og Jackie Groenen samt engelske Lucy Bronze og australske Samantha Kerr.

- Angriberen, der fylder 25 år på onsdag, spillede en afgørende rolle i Danmarks overraskende vej til finalen ved EM i Holland, efter hun havde hjulpet Wolfsburg med at sikre 'The Double' i Tyskland, lyder en del af den rosende beskrivelse af danskeren.

Samtidig fremhæves den danske angribers målfarlighed, hvor specielt målene mod rivalerne fra Bayern München er i fokus.

Lieke Martens fra FC Barcelona kan dog stadig notere sig for årets to største, personlige titler, da både UEFA og FIFA kårede hollænderen som verdens bedste.

I den forbindelse var danskeren også nomineret til begge titler, og bagefter gjorde hun det klart, at hun var frisk på at tage kampen op i jagten på titlerne.

- Det giver motivation til endnu mere. Man vil jo gerne op på podiet også, sagde Pernille Harder til TV 2 SPORT, mens hun denne gang sender en tak af sted på sin Twitter-profil: