Danmark Rundt-vinder brækker benet under bytur

En bytur blev dyr for den danske cykelrytter Niklas Larsen, der under en afslutningsfest med Skive-holdet coloQuick har brækket benet

philippe_lopez.jpg
Foto: PHILIPPE LOPEZ / Ritzau Scanpix

Niklas Larsen fik ikke sagt farvel til coloQuick-mandskabet på den måde, han ønskede.

Det gik nemlig helt galt, da årets PostNord Danmark Rundt-vinder under en afslutningsfest på Zwei Grosse Bier Bar i Skive med det danske kontinental-hold pådrog sig et brud på det ene ben.

- Jeg stod bare og dansede, vred så om på foden og kunne mærke, der var noget helt galt, fortæller han til Skive Folkeblad.

- Det er super uheldigt, at jeg kommer ud i sådan en situation bare ved at danse. Så jeg har da lært, jeg en anden gang skal holde mig i baren, siger han videre.

Den 22-årige dansker, der i den kommende sæson skal køre for det norske prokontinental-hold Uno-X Norwegian Development Team, skal derfor have en støvle på i seks uger, inden han kan begynde sin genoptræning.

Det er næppe den optakt, han havde håbet på frem mod den kommende sæson, hvor han tager et skridt op til cykelsportens næstøverste niveau.

Niklas Larsen, der udover triumfen i Danmark Rundt også har vundet GP Lillehammer og GP Himmerland rundt i denne sæson, har skrevet under på en toårig aftale med det norske Uno-X-hold.