FCM-kvinder buldrer videre i ligatoppen

FCM Håndbold levnede ikke SK Aarhus mange chancer i onsdagens ligakamp i det østjyske.

Arkivfoto
Arkivfoto

På godt 20 minutter af onsdagens kamp mellem SK Aarhus og FCM Håndbold i Primo Tours Ligaen sugede sidstnævnte spændingen ud af kampen.

Små ti minutter før pausen havde de suveræne FCM-kvinder bombet sig i front med hele 13-4, og det lagde grunden til sejren på 33-27.

Efter kanonstarten var det som om, at FCM-spillerne lettede foden lidt fra gaspedalen og sparede på kræfterne samt sparede SK Aarhus for den helt store ydmygelse i egen hule.

Veronica Kristiansen blev topscorer med syv mål for gæsterne, som dermed fastholdt den solide føring i tabellen.

Med sejren nåede FCM op på 15 sejre i 16 kampe og har 30 point i toppen af ligaen. Nærmeste forfølger er Viborg HK, der har 23 point for en kamp færre. I onsdagens øvrige kampe endte det med lutter favoritsejre.

Mestrene fra Team Esbjerg tævede Ringkøbing med 30-19, mens Randers HK dukkede TTH Holstebro med 31-22. Endelig blev det også til en storsejr for Nykøbing Falster, der på hjemmebane rev oprykkerne fra Skanderborg fra hinanden og sejrede med 38-26.