Danmarks bedste McDonald’s ligger i Herning

McDonald’s i Herning er blevet kåret som Årets Restaurant 2016 ud af 88 landsdækkende restauranter.

McDonald's Struer
Foto: Google Street View

Til dagligt serverer McDonald’s 172.000 måltider i Danmark.  En vis andel af dem håndterer restauranten på Åvænget i Herning, og det gør de så godt, at de er blevet kåret som Årets danske McDonald’s Restaurant 2016. En pris, der glæder restaurantens ejer, franchisetager Jan Dahl:

- At restauranten har fået denne udmærkelse er meget fortjent. Restauranten gør det bare rigtig godt og medarbejdernes flotte resultater kommer på baggrund af en stor holdindsats, hvor der hver dag bliver løftet i flok, siger Jan Dahl i en pressemeddelelse.

Glade medarbejdere

Årsagen til Restauranten i Herning vinder er blandt andet medarbejderne i restauranten. McDonald’s Danmarks Administrerende Direktør, Joachim Knudsen nævnte, at de gennem hele året har været et exceptionelt eksempel på, hvor langt man kan drive det med en stor holdindsats, og fremhævede den store tilfredshed blandt medarbejderne. Det glæder restaurantchef, Betina Nygaard meget.

- Vi har en medarbejderstab, der er glade og motiverede, når de er på arbejde, og det er klart hele grundlaget for, at vi har kunnet levere så gode resultater, som vi har gjort, siger Betina Nygaard. 

McDonald’s på Åvænget kan også bryste sig af at være en af de hurtigste til at servere i Drive Thru’en. I 2016 placerede de sig i top 10 af hurtigste Drive Thru restauranter i Danmark.