Partiforening deponerer venstre-medlemskab

Venstres partiforening i Naur-Sir har kollektivt deponeret deres medlemskab af partiet og oprettet en hjemmeside for frustrerede Venstrefolk.

Lars_Loekke001.jpg

 

Venstres lokale partiforening i Naur-Sir nordvest for Holstebro har kollektivt deponeret deres medlemskaber af partiet, skriver Dagbladet Holstebro/Struer.

- Det er et udtryk for, at vi gennem lang tid har følt, at partitoppen ikke lytter til os. Det gælder eksempelvis i sygehussagen, men også i mange andre sager. Der er mange fine ord, men meget lidt handling, siger et af medlemmerne, Peder Fruergaard, til avisen.

De omkring 30 medlemmer forbeholder sig deres medlemskab, indtil de ser synlige resultater fra ledelsens side og ser ord afløst af handling.

Samtidig opretter partiforeningen hjemmesiden passivmedlemafvenstre.dk, hvor man vil tilbyde andre utilfredse Venstre-medlemmer at komme med på vognen.

Venstres formand i Holstebro Kommune, Bjarne Sørensen, var med til mødet i partiforeningen tirsdag, hvor beslutningen blev taget. Han forstår godt medlemmerne af den lokale partiforening.

- Det er en opfattelse, som går igen blandt rigtig mange medlemmer. Man er ikke utilfreds med Venstres lokale politikere. Det er landspolitikken og landspolitikerne, man har et problem med, siger Bjarne Sørensen.