Parkeringsforvirring i Holstebro

Nye regler om private parkeringspladser ved Nørreport Centret i Holstebro skaber forvirring.

Nye skilte er blevet sat op ved Nørrehaven ved Nørreport Centeret i Holstebro. Skiltene markerer, at nogle p-pladser er private. Dem skal man have særlig tilladelse for at parkere på. Men skiltene er svære at se, og det har i de seneste uger udløst mange parkeringsafgifter.

For 3 uger siden begyndte City Parkeringsservice at administrere 19 af de 500 parkeringspladser ved Nørreportcentret. De 19 pladser er privatejet, og derfor får man en afgift, hvis man ikke har en tilladelse.

Forskellige skilte

Ved indkørslen er der skiltet en parkeringszone. Skiltet giver de handlende lov til at parkere 3 timer. Men inde på pladsen er der nu sat andre skilte op, som udelukker enkelte pladser. Midt- og Vestjyllands politi erkender, at skiltningen kan være årsag til forvirringen.

- Vi har nu indgået en dialog med det selskab, der har sat skiltene op med henblik på at få afklaret, hvad det skal være for nogle skilte, og så skal de lovliggøres, så de står rigtigt, siger John G. Christensen, der er leder af færdselsafdelingen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

City Parkeringsservice mener ikke, at skiltningen har været for dårlig, men selskab har dog stoppet kontrollen på pladsen indtil en løsning er fundet. Parkeringsselskabet afholder inden for nogle uger et møde med Politiet og Holstebro.

Se et indslag om problemet med parkeringspladserne:

02:21 Luk video