Par advarer nu andre: Antastet i bilen ved udrejsecenter

Et par blev torsdag aften passet op af tre mænd i deres bil ved udrejsecentret Kærshovedgård. Parret advarer nu andre om at køre på strækningen.

To gange på en uge har en gruppe mænd forsøgt at trænge ind i en bil ved udrejsecentret Kærshovedgård ved Bording. Torsdag aften gik det ud over Lasse Bang Henriksen og hans højgravide kæreste Sanne Pedersen fra Ilskov. 

- Vi er lidt rystede. Det er ubehageligt at tænke på, hvad der kunne være sket, siger Lasse Bang Henriksen. 

quoteVi er lidt rystede. Det er ubehageligt at tænke på, hvad der kunne være sket.

Lasse Bang Henriksen, Ilskov

Omkring kl. 18.30 kom de kørende på Teglgårdsvej ved Kærshovedgård, da en mand pludselig sprang op fra grøften, så de måtte bremse kraftigt. Yderligere to mænd kom op fra grøften og forsøgte at komme ind i bilen, men dørene var låst.

- Mændene hamrede på vinduerne i begge sider af bilen. Jeg råbte til min kone, at hun skulle køre, og vi var faktisk tæt på at ramme den ene, siger Lasse Bang Henriksen.

Sanne Pedersen og Lasse Bang Henriksen på henholdsvis 21 og 24 år er rystede, efter de torsdag aften blev antastet.
Sanne Pedersen og Lasse Bang Henriksen på henholdsvis 21 og 24 år er rystede, efter de torsdag aften blev antastet.
Foto: Mogens Lyngsø, TV MIDTVEST

Parret standsede 5-7 km derfra og ringede 112. Politiet kom hurtigt ud til stedet.

- Vi har kun stor ros til politiet. De rykkede hurtigt ud. Og betjentene var smaddersøde at tale med, siger Lasse Bang Henriksen.

20-årig kvinde oplevede det samme

For en uge siden oplevede Cecilie Würtz fra Engesvang noget lignede. Omkring kl. 15 den 29. december hoppede en mand ud foran hendes bil ligeledes på Teglgårdsvej. Hun fik et chok og bremsede. To andre mænd var også med.

20-årige Cecilie Würtz fra Engesvang blev passet op af tre mænd ud for put-and-take-søen på Teglgårdsvej få hundrede meter fra udrejsecentret Kærshovedgård.
20-årige Cecilie Würtz fra Engesvang blev passet op af tre mænd ud for put-and-take-søen på Teglgårdsvej få hundrede meter fra udrejsecentret Kærshovedgård.
Foto: Louise Mandal Deruginsky, TV MIDTVEST

- En af dem rev i dørhåndtaget og råbte meget aggressivt nogle ting på et udenlandsk sprog. De sigtede på mig, som om de ville skyde mig, rev i håndtaget og spyttede på bilen, siger Cecilie Würtz.

20-årige Cecilie Würtz kom derfra og ringede så til sin mor og politiet.

- I starten var jeg rigtig sur, men da jeg kom hjem, fik jeg en reaktion og synes, det var meget ubehageligt. Jeg blev bange ved tanken om, hvad der var sket, hvis de var kommet ind i bilen, siger Cecilie Würtz.

Advarer andre

I et Facebook-opslag advarer parret fra Ilskov nu andre om at køre på strækningen ved Kærshovedgård.

- Håber alle mine bekendte vil passe på den strækning, da man åbenbart ikke kan være sikker mere, skriver Lasse Bang Henriksen i Facebook-opslaget, der i skrivende stund er delt over 1000 gange.

Politiet har i dag taget DNA-spor fra parrets Mercedes. De beskriver de tre mænd som udenlandsk af udseende.

Politiet er nu i gang med at undersøge, hvem mændene er, og om de kommer fra udrejsecentret.

- Umiddelbart så tror vi, der er en sammenhæng mellem de to episoder. Det er sket stort set samme sted, og det er samme antal personer, der er til stede, siger Michael Schultze, politikommissær hos lokalpolitiet i Herning.

- Det er sket tæt på Kærshovedgård, og der er signalementer af udenlandske personer, så det er nærliggende at antage, at de kan være der fra, men det er slet ikke sikkert, og det må efterforskningen kunne afsløre for os, siger Michael Schultze.