Pårørende arrangerer fakkeloptog for dræbt familie

Pårørende og bekendte til den afdøde familie i Ulstrup har planlagt et fakkeloptog til ære for familien.

Ulstrup tragedie blomster
Foto: Jacob Krogsgaard Nielsen, TV MIDTVEST

Pårørende og bekendte til familien har planlagt et fakkeltog i byen i næste uge. Det oplyser arrangørerne på facebooksiden for Ulstrup by. Fakkeloptoget var annonceret, inden politiet meldte ud, at den 45-årige far dræbte sin familie for efterfølgende at begå selvmord. 
    
- Vi er en del venner til familien Nielsen, som ikke kan forstå, at de nu er borte. Derfor ville vi høre, om vi med hjælp fra alle kunne gøre denne tragedie til noget mindeværdigt. Vi vil gerne lave et fakkeltog fra Ulstrup Skole op til deres hus, hvor vi vil slutte af med mindesang, lyder det i facebook-oplægget, der er blevet delt over 230 gange.

Bag fakkeloptoget står flere af vennerne til den nu afdøde 16-årige datter.

- Det er som om, at der mangler en puslespilsbrik. Hun havde så meget livsglæde og bragte så meget glæde, og allerede nu mangler vi bare hendes glæde. Der var noget specielt over hende, siger en tidligere klassekammerat Jakob Lund Pedersen.

Den 11-årige dreng er også tirsdag aften blevet mindet i den lokale idrætshal, hvor han skulle have spillet håndboldkamp, og kammeraterne fra håndboldklubben råbte i fællesskab drengens navn højt, inden kampen gik i gang. 

Se et interview med initiativtagerne til fakkeloptoget her:

1:34
 

Fakkeltoget finder sted torsdag 19. januar klokken 19.30.

 

1:33