På udkig efter Danmarks bedste arbejdsplads

En af Danmarks bedste arbejdspladser ligger i Silkeborg. 3F har nu nomineret Entreprenørgården til en af de tre bedste i landet.

19Arbejdsplads.jpg

Søren Bjarne Wohlert Nielsen er glad for sin arbejdsplads. Faktisk så glad at han har indstillet den til 3F's konkurrence om at blive Danmarks bedste arbejdsplads

- Det er så stort. Da jeg indstillede arbejdspladsen, havde jeg ikke drømt om, at det skulle blive sådan. Det betyder meget, siger Søren Bjarne Wohlert Nielsen, der er gartner ved Entreprenørgården i Silkeborg.

Entreprenørgården er en kommunal virksomhed, der blandt andet står for at lappe huller i vejene og for at vedligeholde grønne områder i kommunen. 

- Det er rigtigt stort. Det er et højdepunkt for Entreprenørgården. Det kan ikke blive større, siger chefen for Entreprenørgården, Asbjørn Jørgensen.

De nominerede bliver blandt andet bedømt på arbejdsmiljøn og virksomhedens udvikling. Deudover bliver der set på arbejdsvilkårene, som medarbejderne hos Entreprenørgården har stor indflydelse på.

- Man har givet den enkelte medarbejder i de enkelte teams kompetencer og ansvar til selv at styre deres egen hverdag. De er deres egen arbejdsgiver, og der er ingen, der blander sig, de sørger for at ting sker, siger Jørn Wulff, der er Faglig sekretær ved 3F i Silkeborg.

Også jernstørberiet Valdemar Birn i Holstebro er blandt de tre virksomheder, som er nomineret til at blive Danmarks bedste arbejdsplads.

Vinderen kåres 26. november.