Overvældende Facebook-støtte til mobbeoffer fra Vesløs

Det er væltet ind med støtte og opbakning til det 11-årige mobbeoffer Mikkel Zangenberg Bak fra Vesløs, der lørdag fik støtte fra MC mod Mobning.

Mikkel Zangenberg Bak fra Vesløs.
Mikkel Zangenberg Bak fra Vesløs.

11-årige Mikkel fra Vesløs bliver mobbet på sin skole. Det vil motorcyklister fra foreningen MC mod Mobning gerne sætte en stopper for.

Lørdag kørte de derfor kortege til ære for Mikkel og alle andre børn, der har mobning inde på livet. Og nu får Mikkel også opbakning fra hele landet via TV MIDTVEST’s Facebook-side.

Her er det væltet ind med støttende kommentarer til Mikkel og til MC mod Mobning.

Videoen i opslaget er blevet vist knap 200.000 gange og er i skrivende stund blevet delt over 1200 gange og er dermed set af over 455.000 mennesker landet over. 

- Det varmer helt ind og gør en så glad. Håber at forældrene på skolen tager en snak med alle deres børn om mobning og hvad det gør ved en. Der er ingen undskyldning nu, skriver Ruth Knudsen fra Thisted blandt andet i kommentarsporet på Facebook. 

Rørt over den flotte gestus

Rigtig mange er blevet rørt over den flotte gestus, som MC mod Mobning sørgede for.

 - Ja okay, jeg tuder nu... Hvor fantastisk at så mange vil sætte fokus på dette store problem... Jeg er dybt rørt, skriver Anita Dahl Nygaard fra Jebjerg ved Viborg.

Det hele begyndte med Facebook-gruppen MC mod Mobning. En gruppe, der i dag har over 3700 medlemmer, der bakker op om det gode budskab: At sætte en stopper for mobning blandt børn. Det er syvende gang Facebook-foreningen MC mod Mobning kører den slags ture for at hjælpe børn.

Og af kommentarsporet fremgår det også, at det ikke kun var Mikkel, der fik en stor oplevelse.

- Ganske enkelt en uforglemmelig tur. Man bliver fyldt med glæde over, at så mange på tværs af hele landet, har stået sammen og givet Mikkel en uforglemmelig tur, skriver Louise Kathrine Lynggaard fra Mors. 

 

 

2:07