Overraskende sejr: Rækker Mølle Håndbold slår ligaholdet HC Midtjylland

3. divisionsholdet fra Rækker Mølle Håndbold tog i dag imod ligaholdet fra HC Midtjylland, og det bød på en noget overraskende sejr til hjemmeholdet.

Ligaholdet fra HC Midtjylland måtte søndag se sig slået af 3. divisionsholdet fra Rækker Mølle Håndbold.
Ligaholdet fra HC Midtjylland måtte søndag se sig slået af 3. divisionsholdet fra Rækker Mølle Håndbold.
Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

Håndboldens pokalturnering, Santander Cup, bød søndag på en højest overraskende sejr på 29-25 til 3. divisonsholdet fra Rækker Mølle Håndbold mod ligaholdet HC Midtjylland. 

- Jeg er stolt af drengene, de leverede varen i dag, siger Rækker Mølles træner, Rasmus Hansen til TVMIDTVEST.dk.

På papiret var ligaholdet fra HC Midtjylland klare favoritter forud for dagens opgør, men Rækker Mølle, der til dagligt spiller fire rækker under midtjyderne, ville det anderledes. 

- Alt lykkedes for os, vi spillede en rigtig, rigtig god kamp. Vi fulgte gameplanen, så vi er rigtig godt tilfredse, siger Rasmus Hansen. 

Kampen blev en tæt affære, og holdene gik til pause fuldstændigt lige ved stillingen 14-14. Rasmus Hansen fortæller, at anden halvleg blev ligeså spændende, og efter 50 minutter fulgtes de to hold stadig ad, og stillingen var 22-22. Men så trak Rækker Mølle fra og hev en fire-måls sejr på 29-25 hjem. Forskellen på de to hold var, ifølge Rækker Mølle-træneren, at hans hold havde været bedre til at få skiftet ud undervejs. 

- Jeg føler, at vores bredde var større. Vi får skiftet godt ud undervejs, og vores spillere får pauser, forklarer han. 

Det er ikke nogen hemmelig, at HC Midtjylland i løbet af vinteren har været i en økonomisk krise, der har været lige ved at lukke klubben. Men lukningen er blevet afværget ved, at flere spillere har forladt holdet, som derfor lige nu spiller med en smallere trup end tidligere.

- Vi ved godt, at vi skal ryge ud

Rasmus Hansen og 3. divisionsholdet fra Rækker Mølle er realistiske og ved godt, at de nok ikke når helt til vejs ende i pokalturneringen. Derfor håber de, at næste lodtrækning igen vil give dem et godt hold, så de får endnu en oplevelse på CV'et.

- Vi ved, at vi skal ryge ud på et tidspunkt, så vi håber på at trække et stærkt hold. Gerne et lokalt, forklarer Rasmus Hansen og uddyber, at der så kan komme mange tilskuere i hallen. 

Midt i marts finder Rækker Mølle ud af, hvem de skal møde næste gang i Santander Cup.