Overraskende nederlag til topklubber

Både Team Tvis Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg tabte i aftes i mændenes bedste håndboldrække.

Peter Balling scorede tre gange, men kunne ikke forhindre en sejr til Århus Håndbold. Patrick Wiesmach med nummer fire til venstre i billedet blev endnu engang topscorer med hele 10 mål.

Der var overraskelser i vente i torsdag aftens kampe i Boxer Herreligaen i håndbold.

Rækkens nummer et, Team Tvis Holstebro, tabte 22-27 ude til Århus Håndbold, der førte 15-12 ved pausen.

Trods nederlaget topper Team Tvis Holstebro Boxer Herreligaen med 30 point for 21 kampe. Skjern Håndbold har også 30 point på andenpladsen, mens Århus Håndbold er nummer fem med 26 point.

Ribe-Esbjerg leverede ligeledes en artig overraskelse. I Blue Water Dokken i Esbjerg vandt hjemmeholdet 24-19 over Bjerringbro-Silkeborg (BSV), rækkens nummer tre.

Stillingen var 11-11 ved pausen, men i de sidste 30 minutter rykkede hjemmeholdet fra BSV, der indtager tredjepladsen med 27 point.

Ribe-Esbjerg er nummer 11 med 15 point, hvoraf de 13 er hentet på hjemmebane.

Klubben rykkede med sejren to point fri af HC Midtjylland, der som tredjesidst i ligaen i øjeblikket ligger til at skulle spille kvalifikationskampe om at blive i rækken.