OVERBLIK: Landsdelens bedste aprilnarre

Usain Bolt til Gudenåløbet og FCM-hjemmekampe i Viborg er nogle af de løgnehistorier, der florerer på 1. april.

Thise Mejeri lancerer blandt andet "den sjette grundsmag - Thisami" på denne 1. april.
Thise Mejeri lancerer blandt andet "den sjette grundsmag - Thisami" på denne 1. april.

Man skal være varsom i dag, hvis man ikke vil narres af morsomme folk, der laver aprilsnar. Vi har samlet et par af landsdelens bedste bud på en løgnehistorie på 1. april.

Usain Bolt deltager i Gudenåløbet

Gudenådalens Avis beretter, at verdens hurtigste mand på 100 meter-distancen, jamaicanske Usain Bolt, stiller op til dette års udgave af Gudenåløbet.

- Vi havde nok forventet, at økonomien ville blive den største udfordring, men da Bolt hørte, at 1. præmien er et gavekort til Sportigan Bjerringbro, så gik forhandlingerne igennem, siger arrangør Jan Møller Nielsen blandt andet i artiklen.

http://www.gudenaadalensavis.dk/artikler/bjerringbro-c1/usain-bolt-deltager-i-gudenaaloebet-2016-p759

Ledere i Region Midt bliver klædt i pink

En pink uniform skal gøre det lettere at finde den ansvarlige leder på hospitalsenhederne i Region Midt. Planen er, at de enkelte ledere skal være mere synlige i hverdagen, men den pink farve på uniformen giver nogle helt særlige, praktiske udfordringer.

- Der påhviler funktionslederne et særligt ansvar, når det gælder sortering af deres snavsede uniformer. En enkelt pink kittel i en industrivaskemaskine kan jo farve hundredevis af hvide uniformer lyserøde, så de ikke længere er brugbare for hospitalet, siger Hanne Louring, der angiveligt er linnedkonsulent i regionens servicecenter.

http://www.hospitalsenhedmidt.dk/siteassets/om-os/nyhedsbrev/2016/160401_nyhedsbrev_uge13.pdf

Få døbt dit kæledyr af Københavns Drengekor

Kæledyrsforhandlerne Maxi Zoo i Herning, Holstebro, Silkeborg og Viborg tilbyder fremover kunderne at få døbt deres kæledyr hver søndag. Det er et unikt samarbejde med Københavns Drengekor, der gør det muligt. Koret vil stille sig til rådighed og synge under dåbsceremonien, og både hunde, katte, firben, fisk, fugle, gnavere og slanger er velkomne.

- Drengekoret synger i forvejen hver søndag til højmesser, så det passer faktisk perfekt ind i vores plan. Samtidig er ceremonien i overensstemmelse med vores fælles værdier,” udtaler dirigent Ebbe Munk, som er kunstnerisk og administrativ leder for Københavns Drengekor.

http://www.maxizoo.dk/index.php/nyheder

Thise Mejeri lancerer en helt ny grundsmag

Vi kender allerede til salt, sødt, bittert, surt og umami, men nu mener Thise Mejeri, at de har fundet frem til den sjette grundsmag.

"Thisami" kalder de det, og selvom smagen ved de første tests blev beskrevet som "modbydelig" og "værre end svensk surstrømming," mener mejeriet selv, at smagen er både "dragende, inciterende og forførende," når først den gamle ost med "Thisami"-smag bliver tilberedt.

http://thise.dk/Arkiv/NyhedsarkivSider/2016/April2016.asp

FC Midtjylland skal spille hjemmekampe i Viborg

Efter kritikken af FC Midtjyllands billetpriser i Europa League-opgøret imod Manchester United, har klubben besluttet at fordoble kapaciteten på MCH Arena. Det giver billigere billetter, men betyder også, at stadion skal bygges om. Heldigvis har rivalerne fra Viborg FF meldt sig på banen og er angiveligt villige til at udlåne hjemmebanen.

- Vi er i en god dialog med Viborg FF, og derfor er det så godt som sikkert, at eventuelle europæiske kvalifikationskampe samt de første hjemmekampe i Alka Superligaen spilles på Viborg Stadion, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen, til klubbens hjemmeside.

http://www.fcm.dk/nyheder/klubben/mch-arena-udbygges-efter-kritik-af-billetpriser-til-united-kamp

Lars Rasmussen stopper i Ringkøbing Håndbold

Håndboldtræneren Lars Rasmussen stopper som cheftræner for Ringkøbing Håndbold for i stedet at blive ekspertkommentator. I klubbens offentliggørelse på Facebook af nyheden skriver klubben blandt andet, at Lars Rasmussen vil få sin egen stol med indgraveret navn i hallen, når han stopper. Træneren selv kommer især til at savne naturen i området.

- Det er den dejligste by, jeg har boet i i løbet af min karriere. Jeg kommer til at savne den friske luft, de mange gåture ved vandet, hvor jeg ofte medbringer min fiskestang. Sidst men ikke mindst kommer jeg til at savne alle de glade mennesker fra Naturens Rige, siger Lars Rasmussen.