Overblik: De får millioner

Folketinget har i dag vedtaget en ny trafikaftale, der kaster 176,6 millioner kroner til vores område. Pengene skal bruges til investeringer i transportforbedringer.

KO17_Thyboroen_updated.01.jpg

Alle partier i Folketinget - undtagen Enhedslisten - er i dag fredag blevet enige om en aftale der uddeler 1,6 milliarder kroner til trafikforbedringer. 176,6 millioner kroner ender i vores landsdel, hvor det blandt andet er cykelstier, havne og trafikterminaler der får glæde af pengene.

Den største vinder er havnen i Thyborøn, der får i alt 63 millioner kroner. De går til reperation af moler på havnen, en ny tørdok og undersøgelser af muligheden for en ny vej til havnen.

- Med denne aftale sætter vi gang i en lang række konkrete initiativer, som vil gøre en forskel for borgerne landet over, siger Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen.

En anden vinder er Hvide Sande Havn, der nu kan realisere projektet "Søvejen mod Vest". Læs mere om det ved at klikke på linket i højre side af artiklen.

På kortet herunder kan I se, hvem i vores landsdel der får penge. Ved at klikke på de blå ikoner kan I også se, hvor mange penge de forskellige har fået:

Vis Trafik-investeringer på et større kort

 

Hør her hvad Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen mener om den nye aftale: