Otte restauranter popper op på vestkysten

Turisterne skal lære at sætte pris på de vestjyske råvarer. Derfor rykker otte restauranter i disse uger ud for at møde turisterne ved Vestkysten.

Turisterne skal lære at sætte pris på de vestjyske råvarer. Derfor rykker en række restauranter i de her uger ud for at møde turisterne

Turisterne skal lære at sætte pris på de vestjyske råvarer. Derfor rykker en række vestjyske restauranter i disse uger ud for at møde turisterne, hvor de er. I dag inviterede Nørre Vosborgs restaurant gæster indenfor i Auktionshuset på Thorsminde Havn.

- Det er en mulighed for os for at komme ud i sommerlandet, hvor turristerne er og møde dem derude, siger Thomas Holme, der er direktør for Hotel Nørre Vosborg

I alt popper otte vestjyske restauranter op langs vestkysten. Idéen kommer fra foreningen Regional Madkultur Vestjylland. 

- Vi synes, det er et spændende initiativ, som de har iværksat, og det kommer mange til gode og sætter fokus på mange spændende ting ikke mindst de lokale råvarer, siger Thomas Holme.

quoteDet er en mulighed for os for at komme ud i sommerlandet, hvor turristerne er og møde dem derude.

Thomas Holme, Direktør, Hotel Nørre Vosborg

Det er den lokale mad, der er i højsædet. Det kom dagens gæster på Nørre Vosborgs pop up-restaurant også til at mærke. Menuen bestod i dag af krabberisotto med krabber fanget af fiskere fra Thorsminde Havn.  

Nørre Vosborg ligger normalt inde på den anden side af Nissum Fjord. Selvom menukortet på pop-up-restauranten har færre retter, end Nørre Vosborg tilbyder på hjemmebane, så var dagens gæster godt tilfredse med, at restauranten var kommet til dem. 

- Jeg synes, det er rigtig spændende, at de kommer helt herud til kysten og laver en pop-up-restaurant, siger Anders Nielsen fra Middelfart

- Vi var bare ude ved stranden for at gå en tur, og så blev vi nysgerrige, da vi så den røde løber, og vi endte med at få en frokost, siger Michael Boye fra Horsens.

Og glæden, over at restauranten er kommet til dem, håber Thomas Holme, kan være med til at lokke turristerne til også at komme og besøge Hotel Nørre Vosborg på hjemmebane.

- Vi håber, de får lyst til at besøge os ved andre lejligheder. Det er måske ikke så aktuelt lige nu, men næste gang de er i området, kan det da være, at de kan huske, at der ligger et rigtig dejligt sted 15 km inde på den anden side af fjorden, siger han.

Nørre Vosborgs pop up-restaurant holder åbent på Thorsminde Havn tirsdage og torsdage de næste to uger. Se hvornår de syv andre restauranter, der deltager i projektet popper up på nye lokationer ved at klikke på billedet i facebookopslaget herunder: