Østers- og Muslingepremiere på Mors

Østers- og Muslingepremiere på Mors

Lørdag den 10. oktober blev der for sjette gang spist skaldyr i massevis på havnen i Nykøbing Mors, da der var Østers- og Muslingepremiere. I år er den største af sin slags.

Lørdag var der mulighed for at smage på sæsonens første Limfjordsøsters og muslinger ved den helt nye festival på havnen i Nykøbing. Her er der mulighed for at møde seks gourmetkokke med erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter.

To af de besøgende kom hele vejen fra København for at smage på de lokale skaller.

- Vi er rejst helt herover kun for det. Vi har haft en madklub, hvor vi selv har lavet alt muligt med muslinger, men nu ville vi gerne prøve de her delikatesser, og prøve at smage det, når det var tilberedt af rigtige gourmetkokke, siger Pia Petersen fra København.

Her kan du se indslaget fra vores besøg på Mors:

02:58 Luk video