Per Ørum tilbage som Konservativ

Det tidligere konservative folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen er igen tilbage hos Det Konservative Folkeparti. Per Ørum forlod partiet efter uenighed og en dom for spirituskørsel i 2010. Nu har han meldt sig ind igen, for at støtte partiformand Søren Pape Poulsen.

PerOerum123_.1.jpg

Siden han meldte sig ud af de konservative i 2010, har Per Ørum ført en omtumlet politisk tilværelse. For et par måneder siden meldte han sig igen ind i det parti han forlod efter uenighed og en spritdom.

- Jeg følte, at jeg ligesom gerne ville tilbage til mit parti, hvor jeg jo har været i langt de fleste politisk aktive år, og jeg føler også, jeg har fået en god ro ved at være tilbage igen. Vi har fået talt ud om de ting, der var, da jeg forlod partiet, siger Per Ørum.

Vil kæmpe for Søren Pape

Siden de konservative dage, har Per Ørum forsøgt at skabe sig en politisk karriere. Først var han formand for kristendemokraterne, og efterfølgende stiftede han partiet Det Demokratiske Parti 2012. Nu gælder det kampen for Søren Pape.

- Det er fantastisk, og jeg synes, Søren Pape gør det fremragende. Han har lagt en linje, som jeg kan stå inde for, og som jeg gerne vil bakke op omkring, siger Per Ørum.

Per Ørum har ikke planer om at stille op til noget politisk, men vil blot være menigt medlem af partiet.

- Jeg har vist haft min tid, men jeg vil bruge min erfaring og mine kompentencer politisk til at støtte mine partifæller i Det Konservative Folkeparti. Og så må vi se, hvad fremtiden byder.

Han bor i dag i Farum, hvor han arbejder som forsikringsassurandør.

Se et indslag fra d. 5/8 2013, da Per Ørum stoppede som formand for det parti, han selv stiftede:

1:51