Ørsted forlænger med BSV

Bjerringbro-Silkeborg har forlænget samarbejdet med Kristian Ørsted, så stregtalentet spiller i den midtjyske klub frem til 2017.

kristian_oersted_redigeret._0_0.jpg

Et af Danmarks største stregtalenter bliver to år mere i Bjerringbro-Silkeborg. 19-årige Kristian Ørsted har skrevet under på en kontrakt, der binder ham til den midtjyske klub frem til år 2017.

- Jeg har mest af alt valgt at blive på grund af det gode træningsmiljø, vi har i klubben. Her træner jeg med nogle af de bedste, jeg har gode trænere og en rigtig god læremester, man kan vel ikke rigtig få bedre end ham, jeg har, siger Kristian Ørsted med reference til Michael V. Knudsen, som han deler stregspilspositionen med i Bjerringbro-Silkeborg.

Optimale muligheder for udvikling

Stregtalentet kom til Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2014, og han har fået et rigtig godt indtryk af klubben, som, han mener, giver ham de optimale muligheder for at udvikle sig.

- Jeg ser Bjerringbro-Silkeborg, som det optimale sted for min udvikling og håber på, at jeg kan blive bedre i de kommende år. Jeg håber, at jeg kan blive bedre i alle faser af spillet, og jeg vil særligt gerne udvikle mit forsvarsspil, så jeg også kan begynde at få dækket lidt op. Det er et stort mål for mig i de kommende år at blive en bedre forsvarsspiller.

Kristian Ørsted er i gang med sin første sæson i Boxer Herreligaen. I sommer kom han til Bjerringbro-Silkeborg som amatør, hvor man syntes, at det var spændende at tilknytte unge Ørsted og se, hvordan han ville udvikle sig som ligaspiller.

Har imponeret klubben

Han var egentlig tiltænkt en mindre rolle som udviklingsspiller, men de mange skader i den midtjyske klub har givet Ørsted meget spilletid, og her har han imponeret.

- Kristian Ørsted har spillet mange gode kampe for os, og han har i visse kampe også fået en kampafgørende rolle. Vi var glade for, at Kristian i sommer valgte at komme til Bjerringbro-Silkeborg, og vi glæder os over, at Kristian nu har sagt ja til at fortsætte vores samarbejde", fortæller cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen.

Kristian Ørsted er 19 år og har allerede fået debut på U21-landsholdet, som han er ved at blive en fast del af.