Opsiger aftale med privat hjemmepleje

Skives politikere har mistet tilliden til Hjemmeplejen Limfjord.

1:54
FOA begærede fredag Hjemmeplejen Limfjord konkurs, da medarbejderne ikke havde fået løn

Skive Kommune har valgt at opsige sin aftale med det private hjemmeplejefirma, Hjemmeplejen Limfjord i Roslev.

- Vi har haft en leverandør, som på de administrative opgaver og den økonomiske side har givet os for meget besvær. Vi har brugt mange ressourcer på det, og der har vi så valgt at sige, at det kan vi simpelthen ikke blive ved med, siger formanden for kommunens social- og ældreudvalg, Preben Andersen (DF).

Formanden fortæller, at firmaet tidligere har fået to advarsler på grund af fejl i fakturaerne, og da det ikke hjalp, mistede politikerne tålmodigheden.

- Vi har mistet tilliden til, at man kan sende de rigtige fakturaer og opgørelser til os. Og hvis vi bruger for meget tid på kontrol, så går det fra de varme hænder ude ved borgerne, og det er vi simpelthen ikke interesseret i, siger Preben Andersen.

Kontrakten opsiges med et varsel på seks måneder og ophører dermed den 31. august, og herefter vil personale fra Skive Kommune overtage opgaverne.

- Alle borgere, der er visiteret til hjemmehjælp, og som nu har Hjemmeplejen Limfjord som leverandør, vil selvfølgelig fortsat få hjemmehjælp efter den 31. august 2017. skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Hjemmeplejen Limfjord har i dag ikke ønsket at kommentere sagen over for TV MIDTVEST.

1:50
Interview med Preben Andersen: Vi har mistet tilliden til firmaet.