Opdateret: Team Tvis Holstebro taberdømt i pokalen

DHF's disciplinærudvalg mener at klubben ulovligt har benyttet to spillere. Nu har klubben anket afgørelsen.

Det var omgivet med stor mystik, da Team Tvis Holstebros pokalkamp i kvindehåndbold mod Vejen blev udsat, men nu er forklaringen så offentiggjort. Dansk Håndboldforbund har taberdømt Team Tvis Holstebro i kampen i den forrige runde mod Hadsten, fordi holdet benyttede to ulovlige spillere.

Manglende kontrakter

De to ulovlige spillere er Louse Bager og Sarah Hald, og for begge spillere gælder det, at DHF ikke havde godkendt spillernes kontrakt inden kampen mod Hadsten d. 1. september.

Team Tvis Holstebro mener ikke at klubben burde taberdømmes, idet de manglende godkendelser skyldes langsommelig sagsbehandling hos DHF. Derfor har de nu anket sagen.

- DHF har begået flere formelle fejl i sagsforløbet. DHF afventede ikke det høringssvar, de udbad sig fra Team Tvis Holstebro, førend de sendte sagen videre til Disciplinærudvalget, siger direktør Jacob Jørgensen, der er målløs over den behandling, klubben har fået af DHF og Disciplinærudvalget.

- Vi har en rigtig god sag og rettet os efter den rådgivning, vi har fået fra DHF. Desværre må vi erkende, at DHF ikke vedkender sig deres ansvar, men "vasker hænder" på bekostning af Team Tvis Holstebro og ikke mindst vores spillere, hvilket ikke blot er uheldigt men også unfair og helt uforståeligt. Vi vil derfor gå langt i denne sag, så såvel den almene retfærdighed, såvel som den sportslige kan ske fyldest, slutter en meget skuffet direktør.

Hele afgørelsen kan læses her