Opdateret: Tæskehold truede med at dræbe

To mænd fra Mors anholdt for at true med at slå en 26-årig mand fra Skive ihjel.

Opdateret: De to mænd er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger, mens politiet efterforsker sagen yderligere.

To mænd fra Mors er anholdt og sigtet for trusler på livet mod en 26-årig mand fra Durup ved Skive. Klokken halv ti i aftes brød mændene ind hos ham, angiveligt for at slå ham ihjel. Politiet nåede dog at anholde mændene inden det kom så vidt. En tredje mand er stadig på fri fod.

Vi kommer og nakker dig

Den voldsomme episode opstod, da den 26-årige havde ringet til en 34-årig bekendt fra Mors og spurgt om det var ham, der havde ridset en bil, som skulle sælges. Det blev den 34-årige imidlertid så fortørnet over at blive konfrontreret med, at han besluttede sig for at true den 26-årige på livet ved at fortælle ham at han og to andre ville komme og nakke ham.

Politiet blev tilkaldt, men imens de kørte rundt og ledte efter de tre mænd, ankom tæskeholdet til den 26-åriges hjem. Her smadrede de en rude og trængte ind i huset. Politiet nåede dog frem og kunne anholde to af mændene, mens den tredje stak af fra stedet. På sig havde mændene en ulovlig foldekniv og et slagvåben. De var begge meget påvirket på tidspunket.

- Så der er meget, der tyder på, at de ville gøre alvor af deres dødstrusler, fortæller politikommisær Niels Peter Olesen.

Mændene er i forvejen kendt af politiet. De bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. De er sigtet for trusler på livet og besiddelse af ulovlige våben.

Politiet kender også den tredje mand som slap væk og leder lige nu efter ham.