OPDATERET: Pige forsvundet uden overtøj og sko

Politiet efterlyser en 15-årig pige, der kl. 1 i nat stak af fra N.P. Jeppesensvej i Hee uden overtøj og sko på.

PolitiErme.jpg

En 15-årig pige stak i nat af fra N.P. Jeppesensvej i Hee. Hun løb afsted uden hverken overtøj eller sko på, og hun er ikke set siden. Politiet har i nat ledt med hundepatruljer i området, men uden resultat. På grund af det kolde vejr er politiet bekymrede og opfordrer beboere i Hee-området til at tjekke deres garager og udhuse for at se, om pigen måske er der. Den 15-årige pige er 170 centimeter høj, spinkel af bygning, hun har blond pagehår og en piercing i næsen.

Stak af fra institution

Pigen bor til daglig på Opholdsstedet Fjorden i Lemvig, men var taget afsted fra institutionen klokken 13 igår. Personalet kunne ikke komme i kontakt med pigen om eftermiddagen, men fandt frem til hende i Hee.  Da de kom for at hente den 15-årige pige, stak hun af og er ikke set siden.

Det ligner hende ikke

Det er første gang pigen er stukket af, og situationen bekymrer lederen af Opholdsstedet Fjorden.

- Det er en tragisk situation, og vi er meget bekymrede. Hun har altid været glad for at være her, siger Jacobina Dahl, leder af OPholdsstedet Fjorden til TV/MIDT-VEST.

Politiet vil gerne høre fra folk, der har set pigen eller ved noget om, hvor hun er.Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Pigen er sidst set her på N.P. Jeppesensvej i Hee

Vis stort kort