OPDATERET: Mand påkørt af ukendt bil

Tidligt onsdag morgen blev en mand fundet kvæstet i en grøft.

SENESTE: Politiet oplyser onsdag klokken 18.15, at bilen, som påkørte manden, er fundet, og føreren har erkendt, at det var ham der påkørte den 62-årige mand.

...

En 62-årig mand blev ved syvtiden onsdag morgen fundet i en en grøft ud for Tastumvej nummer 52b ved Skive. Manden var hårdt kvæstet og meget forfrossen.

- Det ligger helt fast, at manden er blevet påkørt. Han har brækket foden og flere ribben. Han er nu lagt i koma og skal senere opereres. Men han er udenfor livsfare, siger Keld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden blev klokken 23 tirsdag aften sat af i vejkanten af en kollega, og politiet har en formodning om, at manden er blevet ramt af et køretøj umiddelbart derefter.

- Vi har en mistanke om, at det kan være en lastbil, som har påkørt manden. Det var meget mørkt, så det kan godt være at vedkommende slet ikke er bevidst om, at han eller hun har ramt en person, siger Keld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Mandens sko lå 30 meter væk fra det sted, hvor han blev fundet, så alt tyder altså på, at han er blevet ramt med voldsomt høj fart. Politiet har endnu ikke snakket med manden, så de har ingen spor at gå efter i sagen.

- I aften klokken 22 vil vi stoppe alle de køretøjer, der kommer kørende forbi på strækningen, hvor manden blev fundet. Vi mistænker ikke nogen, men vi vil gerne høre fra folk, som har kørt på strækningen på Tastumvej mellem klokken 23 tirsdag aften og klokken 7 onsdag morgen. Vi går ud fra, at han er blevet påkørt, da han ville krydse vejen til sit hjem, så hvis nogen har set noget omkring klokken 23 tirsdag aften, så er det rigtigt interessant, siger Keld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.