OPDATERET: Mand dræbt i ulykke ved Hurup

En 30-årig mand fra Hurup mistede mandag morgen livet i en voldsom trafikulykke i krydset ved Stensgadevej og Oddesundvej ved Hurup.

Politi og redningsfolk rykkede kort efter klokken 7.30 ud til en alvorlig trafikulykke. Ulykken skete i krydset på Oddesundvej i krydset ved Stensgadevej lige udenfor Hurup. En 30-årig mand fra Hurup kom kørende i sin personbil. Af endnu ukendte årsager kom han over i den modsatte vejbane, hvor han frontalt kørte ind i en modkørende lastbil.

- Det vi ved, er, at personbilen er kommet over i den modsatte vejbane og er kørt ind under lastbilen i sammenstødet. Den 30-årige mand bliver dræbt på stedet, og lastbilchaufføren køres på sygehuset i Thisted med mindre kvæstelser, fortæller Kjeld Nedergaard, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Vejen spærret

Oddesundvej var i fem timer spærret på grund af ulykken. Kort efter klokken 13 meddelte politiet at vejen igen var åbnet.

- Det har været en meget alvorlig ulykke, og vi har haft bilinspektører ude for at undersøge ulykkesstedet, fortæller indsatsleder, Thomas Brodersen, fra Thisted Beredskab.