Opdateret: Mand dræbt i bilulykke

En 37-årig mand har mistet livet, efter han kørte frontalt ind i anden bil i Østerild.

ulykke1_0.jpg

Kl. 11.40 søndag kørte to biler frontalt sammen på Gl. Aalborgvej tæt på Frøstruplejren i Østerild. Føreren af den ene bil var i livsfare efter ulykken og blev fløjet med lægehelikopter til sygehuset i Aalborg.

- Den 37-årige man er desværre død af sine kvæstelser, fortæller Ole Vanghøj, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Indsatslederen på ulykkesstedet fortæller, at manden, der kørte alene, kom kørende fra Thisted mod nord. Han mistede herredømmet over bilen i kurven, hvor ulykken skete, og kørte frontalt ind i den anden bil.

I den anden bil var en familie fra Spanien på to voksne og to døtre omkring de 20 år. De blev alle fire i første omgang kørt til sygehuset i Thisted, men blev efterfølgende overført til sygehuset i Aalborg, da de alle er alvorligt tilskadekomne med indre blødninger og knoglebrud. Alle er dog uden for livsfare.

På nuværende tidspunkt kan vagtchefen ikke sige noget om årsagen til ulykken. En bilinspektør skal nu klarlægge, hvordan ulykken er sket.

Flere dræbte på strækningen

På præcis samme sted er der tidligere sket ulykker. I 2014 mistede en 17-årig pige livet, i 2009 blev en 43-årig polak dræbt på Gl. Aalborgvej og i 2005 mistede en mandlig bilist livet efter en ulykke. Nu har en 37-årig mand også mistet livet.

- Jeg kan godt huske, der har været alvorlige ulykker på strækningen før, men jeg kan ikke sige noget om, hvorvidt det er en farlig strækning, siger Ole Vanghøj.

Landevejen har været spærret, siden ulykken skete. Den er nu åben for trafik igen.

ulykke2_0.jpg