Opdateret: 10-årig pige fundet igen

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyst 10-årige Benedicte Lumpemba fra Congo, som havde været savnet siden i går aftes. Hun er nu fundet.

En af Dagbladet Holstebro-Struers fotografer har netop fundet Benedicte Lumpemba. Dagbladet var taget ud for at følge politiets eftersøgning, da fotograf Morten Stricker så en pige på en hvid cykel, der matcher signalementet.

Benedicte Lumpemba havde overnattet hos en veninde, fordi det var blevet for mørkt til at cykle hjem i tirsdag aften. Hun er i god behold og nu på vej hjem til sin mor.

____________

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser Benedicte Lumpemba, der har været savnet siden tirsdag aften klokken ca. 21, hvor hun forlod hjemmet for at cykle en tur. Hun er sidst set i Heimdalsparken i Holstebro.

Det er pigens mor, der har efterlyst hende, og på nuværende tidspunkt har Politiet ikke noget at gå efter.

- Vi har sendt en patrulje til at undersøge området, men vi har ikke noget at gå efter. Vi har en forhåbning om, at hun er hjemme hos en veninde, siger Allan Lausten, vicepolitiinspektør hos Midt- og Vestjyllands Politi, til tvmidtvest.dk.

Hun er ca. 150 cm. høj, slank, har sort flettet hår og er mørk i huden. Hun er iført beige jakke med påtrykt ”42” på ærmet, sorte bukser og blå sko. Cyklen er en hvid pigecykel.

Har du information, som kan hjælpe politiet med at finde Benedicte Lumpemba, kontakt da venligst Midt- og Vestjyllands Politi på telefon nr. 114.