Opbrud i VHK

Ledelsen i Viborg trimmer kraftigt efter rødt regnskab.

viborg-HK-Logo.jpg

Susanne Munk Wilbek er ikke længere sportschef i Viborg HK, det bekræfter VHK-direktør Peter Cassøe over for Sporten.tv2.dk i dag.

Stillingen som sportschef bliver nedlagt som led i en større sparerunde, hvor klubben skal spare 10 millioner kroner. Fire andre stillinger bliver ligeledes nedlagt.

- Der er ikke råd til en sportschef. Vi har et kæmpe underskud, og derfor gennemfører vi spareplanen, forklarer Peter Cassøe til TV2. Han siger desuden, at Wilbek ikke er fyret, men til gengæld er hun blevet tilbudt en stilling som målmandstræner og talentchef. Et tilbud som hun endnu overvejer.

Ifølge TV2-sportens håndboldekspert, Bent Nyegaard, tyder degraderingen på, at krisen i Viborg HK er dybere, end hvad der indtil videre er kommet op til overfladen.

- Vi vidste, at de havde strammet tingene, men noget må være gået yderligere galt i forhold til, hvad man forventede. Det her er drastisk, efter man er kommet ud med en strategi, hvor man nedlagde herreholdet og satsede på kvinderne, siger Bent Nyegaard til sporten.tv2.dk.