Ombejlet stortalent: Dolberg i fornemt selskab

Kasper Dolberg bliver en meget ombejlet herre til sommer, mener The Guardian.

Kasper Dolberg
Foto: Silkeborg IF

Det store udland har for alvor fået øjnene op for den tidligere Silkeborg IF-spiller - 19-årige Kasper Dolberg, der stammer fra Voel og nu spiller for hollandske Ajax Amsterdam.

Den engelske avis The Guardian nævner på sin hjemmeside Kasper Dolberg på en liste over de spillere, som der vil være mest rift om, når transfervinduet åbner igen til sommer.

The Guardian kalder Dolberg for "brilliant finisher" (fantastisk afslutter) og konstaterer, at han kan følge i fodsporene på tidligere Ajax-stjerner som Jesper Olsen, Jan Mølby og Christian Eriksen.

Avisen skriver, at den unge danske landsholdsspiller er sat i forbindelse med engelske klubber som Liverpool, Manchester United, Everton og Manchester City - og konstaterer at City ligner det bedste bud på en fremtidig klub for Dolberg - specielt hvis Sergio Agüero forlader klubben.

Og det er bestemt ikke hvem som helst, Dolberg er i selskab med i The Guardians artikel. Avisen nævner blandt andre stjerner som Antoine Griezmann fra Atlético Madrid og Romelu Lukaku fra Everton på samme liste.