Ole Nielsen stopper i Viborg FF

Ole Nielsen stopper som sportschef i Viborg FF pr. dags dato, og tiltræder i stedet hos Randers FC 1. januar 2016.

Ole Nielsen skifter fra VFF til Randers FC.
Ole Nielsen skifter fra VFF til Randers FC.

Sportschef Ole Nielsen har i går meddelt, at han opsiger sin stilling i Viborg FF, som han har besiddet siden sommeren 2014. Direktør Morten Jensen siger:

- Ole har gjort et rigtig flot stykke arbejde i det seneste halvandet år, og det er klart, at vi havde håbet på, at han også skulle være med på en længere rejse. Vi takker ham for en topprofessionel indsats, og ønsker ham og hans familie det bedste for fremtiden. 

Ole Nielsen siger om skiftet:

-Jeg har været utrolig glad for min tid i Viborg, og jeg synes, at vi har fået sat nogle gode aftryk. Holdet og klubben er inde i en god udvikling, hvor der bliver lagt lag på lag, og jeg er glad for, hvad vi har opnået. Det har ikke været nogen enkel beslutning, men jeg har fået en spændende mulighed, som jeg gerne vil prøve kræfter med.

-Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben, alle ansatte, spillertruppen, trænergruppen, fans, frivillige og sponsorer for en rigtig god tid i Viborg FF, og jeg ønsker alle held og lykke med fremtiden.

Viborg FF og Ole Nielsen er enige om, at han fratræder sin stilling pr. dags dato, således han kan tiltræde i sit nye job i Randers pr. 1. januar 2016, lyder det i en pressemeddelelse fra VFF.