OL-guld til Sønder Felding

Medaljerne regnede ned over 6. klasse fra Sønder Felding Skole, da de i denne uge deltog i et landsdækkende skole-OL.

SkoleOLSdrFelding.jpg

To guldmedaljer og tre sølvmedaljer var med i bagagen, da 6. klasse fra Sønder Felding Skole fredag eftermiddag satte sig i toget med kurs fra København. Fra den 6. til den 8. juni har der været afholdt skole-OL på Østerbro Stadion i København for hele landets folkeskoler. 

De første dage var det 4. og 5. klassetrin, der var i kamp, og fredag var det 6. klassernes tur til at dyste i de forskellige discipliner.

- Vi havde forventet, at vi nok skulle få nogle medaljer, men at det skulle gå så godt, som det er, det overrasker os meget, fortæller Helle Kruse Hindø, der er idrætslærer på Sønder Felding Skole.

I alt fik skolens 6. klasses-elever nemlig metal i disciplinerne boldkast, 10 gange 60 meter stafet, 400 spurt for drenge og for piger samt 60 meter spurt for piger.

Det betød, at 6. klasse fra Sønder Felding Skole også vandt som bedste hold samlet set til hele skole-OL.

- Vi er så stolte over elevernes præstationer. De har fightet alt, hvad de kunne. Og så har vi kæmpet mod skoler med de allerbedste udendørs idrætsfaciliteter, så det er virkelig en pragtpræstation Sønder Felding-eleverne har leveret, fortsætter Helle Kruse Lindø.

skoleOL4.jpg

skoleOL2.jpg

skoleOL3.jpg