OL-atlet besøgte Skole i Viborg

7.a på Søndre Skole kan takke deres idrætslærer for, at de i dag fik fint besøg af OL-løberen Sara Slott.

saraslottskole.jpg

Som præmie for at have en inspirerende og motiverende idrætslærer fik 7.a på Søndre Skole i Viborg i dag besøg af løberen Sara Slott, der deltog ved OL i London i 2012.

Bilka og Team Danmark har i foråret arrangeret konkurrencen "Hvem bevæger dig," hvor skoleklasser har haft mulighed for at indstille lærere, der har fokus på en aktiv hverdag.

7.a's idrætslærer Rasmus Resen gik hen og blev nummer to i konkurrencen. Andenpræmien var et besøg af OL-atleten.

- Det er jo mega fedt, at der kommer en OL-atlet herud og fortæller om sine egne oplevelser, sagde en stolt Rasmus Resen.

Sara Slott fortalte om sin hverdag som topatlet og fik også lov at prøve klassens faste styrketræningsprogram, som de bruger en time på hver dag.

- Det er fantastisk at få lov til at komme ud i folkeskolerne og få lov til at fortælle om min passion, men også inspirere og give den her glæde ved bevægelse videre, fortalte Sara Slott. 

Som en ekstra bonus gav løberen lidt tips og tricks til, hvordan man motiverer sig selv til at træne mere. Hun er selv rekordindehaver af den bedste danske tid for kvinder i 400 meter hæk. 

- Jeg synes, det er helt vildt fedt, at hun kommer herud. Det er spændende at møde sådan en OL-atlet, sagde William, der stod bag nomineringen af idrætslæreren.