Offer for knivstik: Det er vildt

Dan Mark Møller blev lørdag stukket ned i sin lejlighed i Ikast. Også en 15-årig veninde og 30-årig kammerat blev stukket.

 

Fire personer trængte natten til søndag ind i en lejlighed i Ikast og stak tre personer ned med kniv.

- Jeg tror, de havde en plan. De skulle bare ind og gøre, hvad de nu havde planlagt - og så skulle de videre, siger 22-årige Dan Mark Møller, der blev stukket på kroppen og to steder i armen.

Såret og med blodet løbende fra kroppen, forlod han lejligheden for at hente hjælp.

- Jeg løb ad Østergade, hvor jeg fik standset en bil. Jeg kom på sygehuset, hvor jeg var svimmel, fordi jeg havde tabt blod, fortæller Dan Mark Jensen

Også en 30-årig kammerat og Dan Mark Møllers 15-årige veninde blev stukket. Alle tre blev de indlagt til behandling på sygehuset i Herning.

- Vi kender ikke detaljerne eller motivet til det her, men det er vores indtryk, at den gruppe personer, der tiltvang sig adgang til lejligheden, målrettet gik efter at skade nogle af de tilstedeværende, oplyser Carsten Henriksen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet har anholdt to mistænkte i sagen. Det er endnu uklart, om de anholdte også vil blive sigtet for knivstikkeriet i Ikast. Ingen af de tre ofre har i følge politiet været i livsfare.

To mænd er anholdt efter et voldsomt knivstikkeri i Ikast i nat. Tre personer blev indlagt efter flere knivstik. En af dem var den 22-årige Dan Møller her, der i dag var tilbage i den lejlighed, hvor han blev stukket ned.