Offentliggør overvågningsfoto efter hærværk mod imams kiosk

Politiet beder om hjælp til at finde den mand, der ødelagde butiksfacade med et kanonslag.

Hvis man kan genkende manden på dette overvågningsbillede, vil politiet gerne have et tip på telefon 114.
Hvis man kan genkende manden på dette overvågningsbillede, vil politiet gerne have et tip på telefon 114.
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu et overvågningsbillede af den mand, der natten til den 13. marts begik hærværk mod kiosken Mini Bazaren på Dalgas Allé i Skive.

Facaden på kiosken, der tilhører imam Mohamad Jammal, blev sprængt i stykker, og på overvågningsbilledet ser man en mand med styrthjelm på hovedet stå foran kiosken med en genstand i hænderne.

- Vi er kommet dertil, hvor vi gerne vil have befolkningens hjælp, siger politikommissær Jørgen Blegrav Lauritsen til tvmidtvest.dk.

Motivet stadig ukendt

Efter angrebet var der tvivl om, hvad det var, der ødelagde facaden. Politiets teknikere er ifølge politikommissæren overbeviste om, at der var tale om et almindeligt kanonslag.

Mohamad Jammal blev sidste år idømt betinget fængsel for at overtræde racismeparagraffen efter at have udtalt sig forhånende om homoseksualitet. Han har selv en mistanke om, at der kan være en sammenhæng mellem sagen og hærværket, men Jørgen Lauritsen siger, at motivet stadig er ukendt.

Uret på overvågningsbilledet viser i øvrigt 04.01, men det er en fejl, oplyser politiet. Angrebet fandt sted klokken 03.17.

Oplysninger i sagen til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.