Møllgaard efter PSG-sejr: BSV gav os problemer

Den tidligere Skjern-profil Henrik Møllgaard mener, at Bjerringbro-Silkeborg har kvalitet til at tage flere point i Champions League.

Paris Saint-Germain hentede søndag den ventede sejr på 36-30 over Bjerringbro-Silkeborg i Champions League. Men den danske mester nåede at imponere. På hjemmebane i Herning var BSV foran det meste af de første 20 minutter, inden PSG scorede fem på stribe og vendte kampen på hovedet. Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard var i aktion for det franske hold, og sidstnævnte havde efterfølgende ros til overs for det danske mandskab.
    
- Vi havde store problemer med at få løst BSV's forsvar i første halvleg, særligt i starten. Men heldigvis fik vi mere kontrol, og så endte det med at blive en kontrolleret sejr i anden halvleg. BSV er et dygtigt hold. Taktisk er det godt indstillet og har mange våben, men holdet lider under ikke at have nogen venstrehånd. Det gør det lidt sværere for dem. Men BSV har ikke fået sit sidste point i gruppen, siger Møllgaard.
    
Han har i Danmark optrådt for KIF Kolding København, Aalborg og Skjern. Nu var han tilbage i en dansk hal, og han var imponeret over kulissen med over 10.000 tilskuere.
    
- Det var fantastisk at være tilbage. BSV skal have kæmpe ros for arrangementet og for at få 10.000 til håndbold. Det var meget specielt at være tilbage, siger Møllgaard.
    
PSG ligger nummer to med otte point i gruppe A, mens BSV har fire point efter fem spillerunder.
    
/ritzau/