Ødelagt sporskifte skaber langvarige problemer mellem Struer og Vinderup

Et sporskifte på stationen i Struer skaber problemer. Det betyder, at der ikke kører tog mellem Struer og Vinderup indtil onsdag formiddag. Der er i stedet indsat busser.

Et brud på et sporskifte ved stationen i Struer skaber så store problemer, at togdriften er indstillet til onsdag formiddag. Arkivfoto.
Et brud på et sporskifte ved stationen i Struer skaber så store problemer, at togdriften er indstillet til onsdag formiddag. Arkivfoto.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Togene kører ikke mellem Struer og Vinderup. Arriva har indsat busser mellem stationerne indtil tidligst i morgen formiddag. Det skyldes problemer med et sporskifte på stationen i Struer. 

- Vi har problemer med et brud på et sporskifte ved stationen. Vi har et hold i gang med at kigge på det, lyder det fra Christopher Mortensen, pressemedarbejder i BaneDanmark.

Han fortæller, at holdet forventer at arbejde ved sporskiftet hele aftenen og natten. BaneDanmark forventer derfor tidligst, at der kører tog igen på strækningen i løbet af i morgen formiddag og formentlig først til middag. Bruddet skyldes slidte spor og ikke et uheld. 

- Vi gør, hvad vi kan for at forebygge sådanne situationer, men nogle gange går ting jo i stykker, lyder det fra pressemedarbejderen. 

Arriva oplyser, at de indsætter busser på strækningen resten af aftenen og natten. De har indtil videre også aflyst et par afgange klokken 15.54 og 18.20 mellem Aarhus H og Vinderup. 

Hold dig opdateret om situationen på rejseplanen.dk