Oddset-spillerne: FC Midtjylland taber til United

Langt størstedelen af indsatserne hos Danske Spil og NordicBet er sat på Manchester United som vinder.

FC Midtjylland er underdogs i kampen mod Manchester United, og heller ikke Danske Spils gamblere spår dansk succes i det første møde i Herning torsdag.
    
Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.
    
- Selv om vi håber på et godt resultat for dansk fodbold, så er Oddset-spillerne af en helt anden mening. De spiller nemlig i udpræget grad på, at FC Midtjylland taber på hjemmebane mod Manchester United, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager, Oddset.
    
- Således er hele 85 procent af alle indsatser på kampen hos Danske Spil sat på, at Manchester United vinder kampen, mens blot ti procent af omsætningen er placeret på en sejr til midtjyderne.
    
- Manchester United er et storhold, men også et hold i spillemæssig krise, så det er en noget uvant fordeling af indsatserne, da de danske gamblere har tendens til at spille med hjertet, når danske Superligaklubber møder international modstand, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.
    
Hos NordicBet er hele 92,5 procent af indskuddene lagt på en udesejr til Louis van Gaals tropper.
    
- En del af forklaringen skal formentlig findes i, at Manchester United ventes at møde op med stor motivation og i stærkeste opstilling. Vinderen af Europa League kvalificerer sig til Champions League.
    
- Derudover er der tilsyneladende mange, der tillægger det stor betydning, at FCM i vinterpausen har skilt sig af med bærende spillere som Erik Sviatchenko og Morten "Duncan" Rasmussen, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.
    
/ritzau/
  

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.