Odds-svindlere i retten

Tre mænd fra Aarhus er tiltalt for omfattende betting-svindel. De har blandt andet snydt for store summer i kiosker og på tankstationer i Midt- og Vestjylland.

oddsting.jpg

Onsdag blev der taget hul på en retssag i Herning, hvor tre mænd fra Aarhus sidder på anklagebænken. De er tiltalt for at svindle med live-odds, hvor de først har spillet for store beløb og efterfølgende er stukket af uden at betale.

Svindelnumrene foregik i sommeren 2013, hvor de er stukket af fra 14 tankstationer og kiosker efter at have spillet for i alt 222.300 kroner. 10 af butikkerne ligger i Midt- og Vestjylland.

De tiltalte brugte en metode, hvor de forvirrede ekspedienterne bag kassen til at udleveret kuponer, der ikke var betalt. Hvis odds'ene gik hjem, fik de præmien - hvis de ikke gjorde, stak de af.

Det gik blandt andet udover en Shell-tankstation i Skjern, hvor de tre mænd d. 14. juli 2013 fik udskrevet kuponer for 38.000 kroner, som de ikke betalte for.

- Jeg blev lidt ærgerlig over det, fordi vi 14 dage inden havde haft et personalemøde, hvor vi havde snakket om, at vi skulle passe på den slags, så jeg var lidt ærgerlig over, at der ikke lige var en alarmklokke, der ringede, siger Ellen Larsen, der er forretningschef hos Shell i Skjern.

Hun fortæller også, svindelnumrene rammer butikkerne ekstra hårdt, fordi der ikke er forsikring på den slags. 

En af de tiltalte erkendte onsdag de fleste af forholdene og forklarede, at han gjorde det, fordi han var presset og skyldte penge. De to andre nægtede sig skyldig i det meste.

Der er afsat tre retsmøder til sagen. Alt tyder på, at der falder dom på fredag.

2:03
Tre unge mænd sidder på anklagebænken i Herning i en bedragerisag med oddset-kuponer