Obduktion af 20-årig tyder ikke på forbrydelse

Første del af retsmedicinske undersøgelser har endnu ikke givet noget endegyldigt svar på, hvad en 20-årig pige døde af i en lejlighed i Holstebro.

Afdøde blev fundet i en lejlighed, hvor hun ikke selv har adresse.
Afdøde blev fundet i en lejlighed, hvor hun ikke selv har adresse.
Foto: Jesper Bo Pederen, TV MIDTVEST

Den 20-årige kvinde, der torsdag eftermiddag blev fundet død i Skjoldgården i Holstebro, bliver fredag obduceret i Aarhus i forbindelse med en retsmedicinsk undersøgelse.

- Første del af obduktionen er færdig, og der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at det er en forbrydelse. Det kan så være en forgiftning eventuelt narkotika, oplyser vicepolitiinspektør Allan Lausten fra Lokalpolitiet Holstebro til TV MIDTVEST.

Afdøde blev fundet i en lejlighed, hvor hun ikke selv har adresse. Politiet skal have fundet og afhørt lejlighedens indehaver og vidner, der har været i lejligheden og måske kan fortælle noget om dødsfaldet.

Politiet har også undersøgt den afdøde og findestedet for spor, som kan have betydning, hvis det skulle vise sig, at den pågældende har været udsat for en kriminel handling.

Der foretages også yderligere obduktion af den 20-årige.

- Nu skal der tages flere prøver, og det vil tage mange dage, før man kan sige noget med sikkerhed, slutter Allan Lausten.

De pårørende er underrettet, oplyser vagthavende ved politiet.