Nyt Viborg-diskotek gav ballade

Lørdag nat måtte politiet forbi det nye diskotek Monkey Club i Viborg hele fire gange for at stoppe ballade fra gæsterne.

190910MonkeyClub001.jpg

Selv om politiet lørdag nat blev tilkaldt hele fire gange til det nye diskotek Monkey Club, så er kun en mand blevet anholdt. Den anholdte er en 28-årig mand fra Viborg. Han var voldelig overfor dørmændene og blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Politiet tilkaldt med fem minutters mellemrum

Både klokken 3.40 og 3.45 blev politiet også tilkaldt til diskoteket. Først var der ballade mellem to personer, der havde været oppe og slås med hinanden - men ingen af dem ønskede dog at anmelde noget til politiet. Fem minutter senere fik politiet igen melding om en urolig gæst. En 55-årig mand var så beruset, at politiet var nødt til at køre ham hjem til hans bopæl.

Fjerde og sidste gang politiet var på Monkey Club var klokken 5.30. Her blev de kaldt til slagsmål mellem en mand og kvinde. Slagsmålet var angiveligt startet, fordi den ene havde brændt den anden med en cigaret. Heller ikke denne gang ønskede nogle at lave en anmeldelse.