Nyt underskud til B&O

Struer-virksomheden har stadig røde tal på bundlinjen. Til gengæld stiger omsætningen.

B og O Domicil 2.jpg

Bang & Olufsen har netop lanceret det første kvartalsregnskab for regnskabsårets 2011/12. Og der er stadig blodrøde tal på bundlinjen, Struer-virksomheden har et underskud før skat på 33 mio. kr.

Omsætningen stiger

Men der er fremgang at spore hos B & O, efter Tue Mantoni har overtaget tøjlerne. B & O fik en vækst i omsætningen til 599 mio. kr, mod 562 mio. kr. sidste år.

Den øgede omsætning kommer især fra hovedmarkederne i Danmark og Tyskland, hvor omsætningen er steget med henholdsvis 14 og 19 procent. Til gengæld er der færre der køber B & O's luksusprodukter i Spanien og Italien.

Luksusbilerne rykker

B & O står for lyden i luksusbiler som Aston Martin, Audi, BMW og Mercedes, og her er gang i salget. Bilstereoafdelingen Automotive fik en fremgang fra 91 til 98 mil. kr. Også i audio-video-divisionen er der fremgang, her er omsat for 480 mio. kr., en fremgang på 5 procent fra sidste år.

Forventer sorte tal i løbet af året

Den øgede omsætning gør, at B & O trods underskuddet fastholder forventningerne til hele regnskabsåret 2011/12 om en omsætnining på 3. mia. kr, og et resultat før skat på 100 mio. kr.