Nyt springcenter på Salling Efterskole

Salling Efterskole indviede i dag deres nye springcenter.

I fem måneder har eleverne ventet og ventet. I dag kunne de så efter fem måneders byggeri af Salling Efterskoles nye springcenter endelig springe i skumgrav og trampoliner.

- Det er rigtig lækkert at se det, man har gået og ventet på blev bygget færdigt, og så bare kunne springe i det nu. Det er rigtig lækkert, fortæller Thorleif Hvam, der er elev på Salling Efterskole.

Investering til otte millioner

De seneste år har elevtallene på landets efterskoler været nedadgående. Tendensen har de også kunnet mærke på Salling Efterskole. Blandt andet derfor har skolen brugt otte millioner kroner på at opgradere sine springfaciliteter med et spritnyt springcenter.

- Vi håber, det kan være med til at profilere skolen udadtil. Det er jo lidt sværere at fylde efterskolen, end det har været, siger forstander Leif Lundsgaard ved dagens indvielse.

Allerede en gevinst

Selvom springcentret først i dag blev taget officielt i brug, så har investeringen allerede været en gevinst. Det gælder både for de springglade elever og forstanderen, der gerne vil have flere elever på sin skole.

- De sidste to år har vi ikke haft fyldt alle vores senge, men allerede nu har vi flere tilmeldinger til næste skoleår end vi havde på samme tidspunkt sidste år, siger Leif Lundsgaard.

Skolen har selv finansieret det nye springcenter.