Nyt samarbejde: Mindre besvær ved flyskift

Danish Air Transport har indgået et samarbejdet med Finnair, der betyder at flypassagerer fra Karup lettere kan komme videre fra København. (Arkivfoto)

Et nyt interline-samarbejde mellem Danish Air Transport (DAT) og Finnair betyder, at passagerer fra Karup Lufthavn til København får en smidigere forbindelse videre til Finland, Baltikum, Rusland, Asien og Australien.

Samarbejdet giver blandt andet flypassagererne mulighed for at checke bagagen ind hele vejen til slutdestinationen i stedet for at skulle checke bagagen ind igen i København. Samtidig kan de rejsende også købe en gennemgående billet fra Karup til slutdestinationen.

- Jeg er meget glad for, at det nu er lykkedes at få et interline-samarbejde i hus med Finnair. Finnair og DAT vil sammen kunne tilbyde et stærkt produkt, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde i fremtiden, siger Jesper Rungholm, CEO & President i DAT i en pressemeddelelse. 

DAT overtog ruten fra Karup til København i marts. Flyselskabet flyver også fra Rønne på Bornholm, og det nye samarbejde med Finnair gælder også herfra.