Nyt for de solglade: Midtjyllands Lufthavn får ny charterrute i 2018

Fra sommeren 2018 bliver det muligt at rejse til nye varme destinationer fra Midtjyllands Lufthavn.

Nu kan midt- og vestjyder snart flyve til nye rejsemål fra Karup.
Nu kan midt- og vestjyder snart flyve til nye rejsemål fra Karup.
Foto: Spies

På en ellers kølig og blæsende december-dag er der kommet lidt at lune sig på for alle midt- og vestjyder.

For Midtjyllands Lufthavn åbner nemlig en ny charterrute til Tyrkiet i samarbejde med Spies fra næste sommer, så solglade danskere kan nå frem til populære destinationer som Alanya, Side og Belek.

- Vi er glade for, at en landsdækkende rejsearrangør ser det store potentiale i vores centralt beliggende lufthavn og de rejselystne gæster fra den midtjyske landsdel, lyder det i en pressemeddelelse fra chefen for Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen.

Chartertilbud er populære

Og det har vist sig at være et populært tiltag at sende solhungrende feriegæster på attraktive charterrejser, siden lufthavnen i Karup genoptog tilbuddet efter 20 år med fokus på erhvervskunder.

Rejser til Grækenland igennem Bravo Tours og Apollo Rejser var i år med til at sikre besøgstal på 8.980 i juli måned. Det er en stigning i antallet af rejsende i forhold til samme tidspunkt i 2016, hvor 7.101 passagerer checkede ind i Midtjyllands Lufthavn.

- Gennem 50 år har vi været kendt for at være regionens erhvervslufthavn, men med sidste sommers succesfulde genoptagelse af charterrejser har vi bevist, at vi har noget ganske unikt at tilbyde vores private feriegæster, siger Frans Bjørn-Thygesen.

Første afgang fra Midtjylland til Tyrkiet gennemføres i juni 2018.