Nyt andeslagteri i Struer

Lokal andeproducent åbner nyt andeslagteri i Struer med 36 ansatte.

Det var ikke nogen god dag for Struer, da Jutland Meat slagterier lukkede den 2. februar 2013 og samtidigt måtte fyrre 2030 medarbejdere. Men nu kan et nyt slagterieventyr være på vej i byen. Tirsdag åbnede for første gang i 8 år et dansk andeslagteri i Struer.

- Vi har glædet os i lang tid. Vi har også knoklet som små heste, siger andeproducent Martin Daasbjerg, der nu har eget slagteri.

Foreløbig er der ansat 36 medarbejdere, men på sigt er planen at skalere op, så slagteriet kan beskæftige 120. Der er investeret et sted imellem 12 og 15 millioner i at få startet slagteriet op.

- Det betyder da alt, og det betyder da også alt for byen, at der er lys i vinduerne hernede igen efter at Jutland drejede nøglen hernede, siger Denis Voldum, som er smed på andeslagteriet.

 

01:50 Luk video