Nyt ambulance-selskab i Nr. Snede

Ambulanceselskabet Responce har fået overenskomsten med 3F og Dansk Industri i hus. dermed er vejen banet for at køre ambulancekørsel i blandt andet Nr. Snede.

16-04-09insideambulance.jpg.jpg

- Nu kan vi gå igang med at ansætte folk, siger en glad ambulancechef hos det nye ambulanceselskab Responce, Finn Thranum. I går lavede selskabet nemlig overenskomst med Dansk Industri og 3F.

Ambulanceselskabet er nu ikke længere truet af en varslet konflikt fra 3F. Fagforeningen var ellers begyndt at skrue bissen på overfor det lille nystartede firma.

Men nu er trængslerne slut og til maj begynder selskabet at ansætte de folk, som skal køre ambulancerne til efteråret.

Erfarne folk ved roret

Responce er et dansk firma, som ikke tidligere har beskæftiget sig med ambulancekørsel. Selskabet har dog et tæt samarbejde med et af Tysklands store private ambulanceselskaber, og ambulancechef Finn Thranum har tidligere arbejdet hos Falck i 35 år, både som ambulanceredder og som leder. Udsigten til at prøve noget nyt fik ham til at vælge at være med i opstartsfasen af ambulanceselskabet Responce .

Responce vandt med udgangen af 2008 driften af ambulancer omkring Horsens, herunder i Nr. Snede-området. Falck står fortsat for resten af ambulancerne i Region Midtjylland.

Responce's hjemmeside