Nykøbing Falster moser Viborg og drøner mod toppen

Viborg HK kæmpede i hele udekampen mod Nykøbing Falster Håndbold for at hente point, men det lykkedes ikke.

Viborg HK tabte her til aften med cifrene 32-26 til Nykøbing Falster på udebane.

Nykøbing Falsters håndboldkvinder vil lege med i toppen af den bedste danske række.

Og den målsætning kom et stykke tættere på, da holdet vandt 32-26 hjemme over Viborg HK.

Det endte med at blive en overbevisende sejr, men i første halvleg så det ud til, at Viborg måske kunne skabe en overraskelse.

Viborg fulgte godt med i starten af kampen - især anført af den velspillende back Line Haugsted, som scorede på fire ud af fem forsøg i de første 30 minutter.

Det lykkedes Viborg at komme foran 10-9, men det blev også den sidste føring i hele kampen for udeholdet.

Nykøbing Falster gik til pause med en føring på 15-14 i en tæt første halvleg.

I anden halvleg var der større forskel på holdene, og Nykøbing Falster var i en styrende rolle med mest variation i spillet.

Sejre til Silkeborg og Holstebro

Nykøbing kom foran med 23-17, og selv om Viborg kæmpede hårdt for at komme tilbage, så blev der aldrig spænding om udfaldet.

Hjemmeholdets Johanna Westberg sendte det sidste mål i kassen til slutresultatet 32-26.

Med sejren rykker Nykøbing Falster op på andenpladsen med 21 point efter 14 kampe. Placeringen kan dog ændre sig, når alle hold har spillet onsdag.

Der var fuld spillerunde i ligaen onsdag aften, og i en af de øvrige tidlige onsdagskampe vandt TTH Holstebro med 25-23 hjemme over EH Aalborg.

Også Silkeborg-Voel tog en sejr på hjemmebane, da holdet slog Skanderborg med 31-26.

Tidligere i år fik Viborg HK igen en ny cheftræner, efter Allan Heine blevet fyret: